0

КЕТГУТ ХРОМОВАНИЙ, РІЖУЧА ГОЛКА, ОЛІМП

КЕТГУТ ХРОМОВАНИЙ, РІЖУЧА ГОЛКА, ОЛІМП
64 грн

Код товару: 32161

КЕТГУТ хромований

Натуральний шовний матеріал, що розсмоктується. Очищена сполучна тканина (головним чином колагену) підслизового шару тонкого кишечника овець або серозного шару тонкого кишечника великої рогатої худоби, оброблена солями хрому з метою утворення додаткових поперечних молекулярних зв'язків для збільшення часу розсмоктування.

Характеристики: Варто зазначити, що терміни розсмоктування кетгуту непередбачувані та залежать від індивідуальних особливостей пацієнта (імунний статус, особливості обміну речовин).

Область застосування: Для застосування як лігатурний та шовний матеріал при різних оперативних втручаннях. Шлунково-кишковий тракт, акушерство, слизові оболонки, онкоурологія, гінекологія, фасції, м'язи, підшкірна клітковина, очеревина, паренхіматозні органи, бронхи та легені, травматологічна хірургія, закриття ран.

Протипоказання: Не рекомендується використовувати кетгут у серцево-судинній хірургії та нейрохірургії, а також у пацієнтів з відомою чутливістю або алергією до колагену, оскільки основою кетгуту є колаген.

Курсы валют